ioTracker voor Emergency & Safety

Een multi-sensor IoT noodknop

Wil je dat jouw personeel zich veilig voelt?

De ioTracker gaat je helpen!

Ben je op zoek naar een multi-sensor IoT apparaat, welke zich al bewezen heeft in de praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De ioTracker kan geleverd worden als turn-key oplossing met onze applicaties (dashboard, apps en API), maar je kunt ook alleen de hardware afnemen om je eigen implementatie met behulp van onze geavanceerde protocol specificatie te maken.

De ioTracker heeft een veelzijdig montage systeem. Hij kan gemonteerd worden op een object, maar hij kan ook gedragen worden aan een riem of keycord. De knop is veelzijdig en er kunnen meerdere configuraties en acties aan gekoppeld worden. De geïntegreerde buzzer en LED kunnen gebruikt worden om de gebruiker feedback te geven.

Als je op de knop drukt, krijg je de beschikking over de locatie en alle sensordata zoals temperatuur, lichtsterkte, luchtvochtigheid, luchtdruk en schokken met hoge nauwkeurigheid. Deze informatie helpt je om de situatie en de ernst van de noodmelding te bepalen en de juiste opvolging te bepalen.

De ioTracker wordt gebruikt door beveiligers op een grote universiteitscampus om een noodsignaal te versturen wanneer er een gevaarlijke situatie voordoet.

bell-blue.png
Betrouwbare noodknop
star-of-life-blue.png
Man-down alarmering
analytics-blue.png
Monitoring
map-marker-check-blue.png
Lokaliseren van personen
concierge-bell-blue.png
Bezoekersregistratie
siren-on-blue.png
Technische alarmering

We helpen je graag met het zoeken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Hoe de ioTracker werkt

Ouderenzorg

Ouderenzorg

De ioTracker is eenvoudig te dragen aan bijvoorbeeld een keycord of te bevestigen aan een rollator. Hierdoor heeft een zorgbehoevende altijd een noodknop bij de hand en kan de verzorger daarnaast de actuele locatie inzien. 

Lone worker

Lone worker

De ioTracker kan door een engineer als noodknop gebruikt worden, wanneer deze zelfstandig gevaarlijke werkzaamheden uitvoert. Hierdoor kan hij altijd alarm slaan in het geval van een noodsituatie.

De ioTracker kan gebruikt worden voor

De ioTracker 3 is een veelzijdig apparaat dat verschillende doeleinden dient. Dit zeer configureerbare apparaat kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften, waardoor het een uitstekende keuze is voor het optimaliseren van uw activiteiten.

Betrouwbare noodknop Gebruik de ioTracker als veelzijdige noodknop voor alarmmeldingen

Lokaliseren van personen Ben altijd op de hoogte van de locatie van het personeel en gebruik deze informatie in noodsituaties

Man-down alarmering Gebruik de noodknop om aan te geven wanneer er een noodgeval is en detecteer als iemand gevallen is

Bezoekersregistratie Gebruik de drukknop als bezoekersregistratie systeem in afgelegen gebieden

Monitoren Meet of de sensordata binnen veilige marges blijft

Technische alarmering Ontvang een alarmmelding wanneer er technische fouten optreden

Emergency & Safety

Applicaties

Ontdek hoe naadloos je de ioTracker kunt integreren in je eigen applicatie. Krijg toegang tot een open-source JavaScript payload decoder die beschikbaar is op GitHub.

Ontgrendel het volledige potentieel van de ioTracker, die beschikbaar is als een veelzijdig sjabloon dat compatibel is met verschillende LoRaWAN-netwerkservers en IoT-toepassingen.

Verken ons toegankelijke platform, waar u gemakkelijk toegang krijgt tot informatie over apparaatlocaties en sensorgegevens.

EENVOUDIG CONFIGUREERBAAR

Vereenvoudig het proces van configuraties op maat maken om te voldoen aan uw unieke bedrijfsvereisten. Onze suite van tools omvat de webapplicatie "Configurator" en een Android app, ontworpen om u te ondersteunen.

Ontgrendel de mogelijkheid om configuratiesjablonen naadloos te maken met behulp van onze "Configurator"-tool en deze eenvoudig via Bluetooth naar de ioTracker te verzenden via de app.

Alle instellingen van de ioTracker kunnen ook worden gewijzigd - over-the-air (OTAA) - via een downlink commando, zodat je je ioTrackers kunt herconfigureren waar ze ook zijn.

De "Configurator" applicatie kan gebruikt worden om onmiddellijk downlinks te genereren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Integreren met de ioTracker

 • Optie 1

  Gebruik de ioTracker applicaties en integreer je eigen software eenvoudig via onze API

 • Optie 2

  Integreer de ioTracker direct in je eigen software (hardware-only)

 • Optie 3

  Gebruik de diensten van één van onze vertrouwde integrators:

  Datacake

  Germany

  Datacake is een modern, gebruiksvriendelijk IoT-platform met flexibele low-code opties. Met Datacake kun je assets in real-time volgen en tijdens noodgevallen waarschuwingen ontvangen via SMS of e-mail. Onze ioTracker 3 is naadloos geïntegreerd met een uitgebreid sjabloon, waardoor een soepele start op alle gangbare LoRaWAN-netwerken mogelijk is. Duik in de mogelijkheden met een gratis proefaccount voor maximaal 5 apparaten. Dit omvat een Managed Helium-versie, zodat u kunt beginnen zonder een LNS of Gateway nodig te hebben.

  Serinus GmbH

  Duitsland

  Serinus GmbH is expert op het gebied van smart alarming. Ze bieden een hoog configureerbare cloud oplossing voor Duitse maar ook internationale klanten.

  Swissphone

  Zwitserland

  Swissphone heeft een uitgebreid alarmsysteem in de cloud ontwikkeld. Het systeem heeft vele koppelingen met externe partijen, is hoog configureerbaar en eenvoudig in gebruik. Hierdoor is het toe te passen in veel alarmsituaties.

  X-Guard

  Nederland

  X-Guard biedt een veiligheidsoplossing voor iedere beroepsgroep. Al twee decennia is het onze missie “Iedereen, Overal, Veilig”. X-Guard biedt verschillende pakketten aan voor iedere situatie, per persoon of per uur.

  ATT

  Zwitserland

  AudioText Telecom AG biedt eenvoudige integraties op het gebied van alarmering voor veiligheid en technologie.

  Ze werken dagelijks met interfaces zoals BACnet, OPC UA, LoRa, ESPA 4.4.4, I/O, SIP.

  Partner worden?

  Wereldwijd

  Word onze partner. Ben je geïnteresseerd in het integreren van de ioTracker in jouw eigen producten of diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen?