ioTracker voor innovaties

Een multi-sensor apparaat om jouw innovatie te versnellen

Wil je morgen al starten met innoveren?

De ioTracker gaat je helpen!

De ioTracker helpt om veel inzichten te verkrijgen voor jouw innovatie. Je kunt de locatie van assets binnen en buiten volgen en temperatuur, lichtsterkte, vochtigheid, luchtdruk en schokken meten op een zelf geconfigureerde interval. Heb je een andere sensor nodig? Vrijwel elke sensor kan op de ioTracker 3 Pro worden aangesloten.

Bij innovatie draait alles om de snelheid van leren. Begin morgen met leren, met ioTracker.

Dit alles maakt de ioTracker het ideale apparaat om jouw IoT innovaties mee te valideren. Vanwege de hoge kwaliteit en stabiele hardware en firmware, kun je ioTracker na de validatieperiode ook in productie nemen.

ioTracker wordt gebruikt door een innovatieve alarmdienst om een kant-en-klare noodknop slimmer te maken, door een ioTracker 3 te integreren.

wheat-blue.png
Smart farming
car-building-blue.png
Smart cities
house-signal-blue.png
Smart builings
industry-alt-blue.png
Smart industries
users-blue.png
Smart citizens
heartbeat-blue.png
Smart healthcare

We helpen je graag met het zoeken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Hoe de ioTracker werkt

De ioTracker kan gebruikt worden voor

De ioTracker 3 is een veelzijdig apparaat dat verschillende doeleinden dient. Dit zeer configureerbare apparaat kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften, waardoor het een uitstekende keuze is voor het optimaliseren van uw activiteiten.

Smart farming Optimaliseer jouw landbouwprocessen om een optimale omgeving voor jouw gewassen en vee te bereiken

Smart cities Monitor, beheer en automatiseer processen om een veilige en leefbare stad te realiseren

Smart buildings Gebruik onze technologie om een gezonde, duurzame, efficiënte en veilige omgeving voor mensen en gebouwen te realiseren

Smart industries Automatiseer bedrijfsprocessen, realiseer een veilige omgeving voor het personeel en voorspel onderhoud voor jouw machines

Smart citizens Voorzie burgers van onze technologie en gebruik de gegevens om inzicht te krijgen in hun activiteiten en leefomgeving

Smart healthcare Krijg inzichten in jouw patiënten om een betere diagnose te stellen, zodat je de behandeling kunt verbeteren

Innovation

Applicaties

Gebruik de ioTracker applicaties (dashboard, apps and API) om inzicht te krijgen in de locatie en sensordata van je assets. 

Je kunt direct aan de slag met onze turn-key oplossing:

 • Toegang tot ons dashboard en apps
 • API (pull or push via webhook)
 • LoRa, WiFi, GPS en BLE localisatie dienst
 • Geofence dienst
 • Historie van alle locatie en sensordata van minimaal 1 jaar
 • Optioneel leveren van LoRa or GSM connectiviteit

Dashboard demo

Op onze demo omgeving en API documentatie, kun je inloggen met de volgende gegevens:

 • Gebruikersnaam: demo-user1
 • Wachtwoord: demo-user1

HOOG CONFIGUREERBAAR

De ioTracker bevat meerdere standaard configuraties, waardoor hij voor veel toepassingen  — out-of-the-box — ingezet kan worden. De ioTracker is zeer configureerbaar, dit betekent dat veel instellingen — over-the-air (OTAA) — via een downlink bericht geconfigureerd kunnen worden. Hierdoor zijn aanpassingen uit te rollen, terwijl de ioTrackers bij jou of bij je klant blijven. Je kunt de instellingen individueel configureren, zodat hij perfect aansluit bij jouw toepassing.

We hebben een geavanceerde protocol specificatie beschikbaar voor onze klanten. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Integreren met de ioTracker

 • Optie 1

  Gebruik de ioTracker applicaties en integreer je eigen software eenvoudig via onze API

 • Optie 2

  Integreer de ioTracker direct in je eigen software (hardware-only)

Vragen?