ioTracker voor Supply Chain Monitoring

Een volledig configureerbare multi-sensor tracker, die weinig onderhoud nodig heeft

Is je supply chain een black box?

De ioTracker gaat je helpen!

Ben je op zoek naar een multi-sensor IoT apparaat, die zich al bewezen heeft in de praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De ioTracker kan geleverd worden als turn-key oplossing met onze applicaties (dashboard, apps en API), maar je kunt ook alleen de hardware afnemen om je eigen implementatie met behulp van onze geavanceerde protocol specificatie te maken.

De ioTracker geeft je veel inzichten in je supply chain. Je kunt de locatie van je assets in- en outdoor traceren. Daarnaast kun je informatie inzien over de temperatuur, lichtsterkte, luchtvochtigheid, luchtdruk en schokken, met hoge nauwkeurigheid en op een zelf geconfigureerde interval. Met ons veelzijdige montagesysteem kun je de ioTracker eenvoudig en stevig installeren.

Al deze informatie helpt bij het optimaliseren van je supply chain, het proactief signaleren en voorkomen van problemen en het zorgt er voor dat je producten zijn behandeld binnen de geldende kwaliteitseisen en richtlijnen.

ioTracker wordt door een grote autofabrikant gebruikt om de round-trip tijden te controleren en de inventaris te beheren.

chart-line-blue.png
KPI monitoring
sliders-v-blue.png
Proces optimalisatie
tools-blue.png
Voorspellen van onderhoud
ballot-check-blue.png
Audit en compliance
shield-check-blue.png
Diefstal detectie
medal-blue.png
Kwaliteitscontrole

We helpen je graag met het zoeken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Hoe de ioTracker werkt

Krat

Krat

Door de ioTracker op een krat met onderdelen te plaatsen, is het mogelijk om specifieke onderdelen te volgen en via de verschillende sensoren te monitoren, gedurende de complete productieketen.

Koelbox

Koelbox

Door de ioTracker in een koelbox te plaatsen, is het mogelijk om gedurende het transport de locatie te volgen en daarnaast ook met hoge nauwkeurigheid de temperatuur te monitoren.

De ioTracker kan gebruikt worden voor

De ioTracker 3 is een veelzijdig apparaat dat verschillende doeleinden dient. Dit zeer configureerbare apparaat kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften, waardoor het een uitstekende keuze is voor het optimaliseren van uw activiteiten.

KPI monitoring De ioTracker geeft je de mogelijkheid om belangrijke KPIs te meten

Kwaliteitscontrole De nauwkeurige sensoren geven de mogelijkheid om de kwaliteit van het product te bepalen

Proces optimalisatie Gebruik de locatie- en sensordata om processen te optimaliseren

Voorspellen van onderhoud Door technische modellen op de sensordata toe te passen, kan voorspeld worden wanneer er onderhoud nodig is

Audit and compliance Met de ioTracker kun je bewijzen dat het product binnen de afgesproken waarden is gebleven

Diefstal detectie Detecteer diefstal in je supply chain door de locatie historie te bekijken

Supply Chain Monitoring

Applicaties

Ontdek hoe naadloos je de ioTracker kunt integreren in je eigen applicatie. Krijg toegang tot een open-source JavaScript payload decoder die beschikbaar is op GitHub.

Ontgrendel het volledige potentieel van de ioTracker, die beschikbaar is als een veelzijdig sjabloon dat compatibel is met verschillende LoRaWAN-netwerkservers en IoT-toepassingen.

Verken ons toegankelijke platform, waar u gemakkelijk toegang krijgt tot informatie over apparaatlocaties en sensorgegevens.

EENVOUDIG CONFIGUREERBAAR

Vereenvoudig het proces van configuraties op maat maken om te voldoen aan uw unieke bedrijfsvereisten. Onze suite van tools omvat de webapplicatie "Configurator" en een Android app, ontworpen om u te ondersteunen.

Ontgrendel de mogelijkheid om configuratiesjablonen naadloos te maken met behulp van onze "Configurator"-tool en deze eenvoudig via Bluetooth naar de ioTracker te verzenden via de app.

Alle instellingen van de ioTracker kunnen ook worden gewijzigd - over-the-air (OTAA) - via een downlink commando, zodat je je ioTrackers kunt herconfigureren waar ze ook zijn.

De "Configurator" applicatie kan gebruikt worden om onmiddellijk downlinks te genereren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Integreren met de ioTracker

 • Optie 1

  Gebruik de ioTracker applicaties en integreer je eigen software eenvoudig via onze API

 • Optie 2

  Integreer de ioTracker direct in je eigen software (hardware-only)

 • Optie 3

  Gebruik de diensten van één van onze vertrouwde integrators:

  Datacake

  Germany

  Datacake is een modern, gebruiksvriendelijk IoT-platform met flexibele low-code opties. Met Datacake kun je assets in real-time volgen en tijdens noodgevallen waarschuwingen ontvangen via SMS of e-mail. Onze ioTracker 3 is naadloos geïntegreerd met een uitgebreid sjabloon, waardoor een soepele start op alle gangbare LoRaWAN-netwerken mogelijk is. Duik in de mogelijkheden met een gratis proefaccount voor maximaal 5 apparaten. Dit omvat een Managed Helium-versie, zodat u kunt beginnen zonder een LNS of Gateway nodig te hebben.

  Partner worden?

  Wereldwijd

  Word onze partner. Ben je geïnteresseerd in het integreren van de ioTracker in jouw eigen producten of diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen?