ioTracker voor Track & Trace

Een energiezuinige, multi-sensor tracker voor binnen- en buitengebruik

Heb je inzicht in de locatie van je assets nodig?

De ioTracker gaat je helpen!

Ben je op zoek naar een multi-sensor IoT apparaat, die zich al bewezen heeft in de praktijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. De ioTracker kan geleverd worden als turn-key oplossing met onze applicaties (dashboard, apps en API), maar je kunt ook alleen de hardware afnemen om je eigen implementatie met behulp van onze geavanceerde protocol specificatie te maken.

De ioTracker heeft verschillende lokalisatie mogelijkheden, zoals GPS, WiFi, Bluetooth 5.1 en LoRa triangulatie. Dit biedt de beste balans tussen een hoge nauwkeurigheid en het energieverbruik, zowel indoor als outdoor.

De ioTracker heeft uitzonderlijke batterijprestaties. Hij werkt in een omgevingstemperatuur van -20 ° tot + 65 ° Celsius.  We helpen je met het optimaliseren van het energieverbruik via online tools en persoonlijke ondersteuning. Dit geeft je de best mogelijke batterijduur voor jouw toepassing. Afhankelijk van het gebruik, heeft hij een batterijduur van een enkele maanden tot meerdere jaren.

De ioTracker wordt door bouwbedrijven gebruikt om hun grote assets, zoals machines, te lokaliseren om hun efficiëntie te verbeteren en assets te beveiligen.

walking-blue.png
Ouderen of dementerenden
truck-container-blue.png
Voertuigen en machines
user-hard-hat-blue.png
Personeel
ship-blue.png
Schepen
forklift-blue.png
Bouwmaterialen
box-blue.png
Paketten

We helpen je graag met het zoeken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf. Voel je vrij om contact met ons op te nemen.

Hoe de ioTracker werkt

Hoogwerker

Hoogwerker

De ioTracker kan op machines geplaatst worden, zodat de planningsafdeling altijd op de hoogte is van de locatie van belangrijke machines. Daarnaast kan er in geval van oneigenlijk gebruik of diefstal automatisch een noodsignaal gestuurd worden.

Event apparatuur

Event apparatuur

De ioTracker kan op flightcases geplaatst worden, zodat je altijd over de actuele locatie van jouw apparatuur beschikt. Daarnaast kan er in geval van oneigenlijk gebruik of diefstal automatisch een noodsignaal gestuurd worden.

De ioTracker kan gebruikt worden voor

De ioTracker 3 is een veelzijdig apparaat dat verschillende doeleinden dient. Dit zeer configureerbare apparaat kan worden aangepast aan uw specifieke bedrijfsbehoeften, waardoor het een uitstekende keuze is voor het optimaliseren van uw activiteiten.

Ouderen of dementerenden De ioTracker is klein, energiezuinig en eenvoudig te gebruiken, waardoor hij ideaal inzetbaar is voor deze doelgroep

Bouwmaterialen Vind snel de locatie van bouwmaterialen en beveilig deze tegen diefstal

Voertuigen en machines Ben altijd op de hoogte van de locatie van voertuigen en machines en optimaliseer bedrijfsprocessen

Schepen De ioTracker is klein, waterdicht en eenvoudig te installeren op boten

Personeel Ben altijd op de hoogte van de locatie van het personeel

Pakketten Voeg een ioTracker toe aan een pakket en ben vrijwel realtime op de hoogte van de locatie

Track & trace

Applicaties

Ontdek hoe naadloos je de ioTracker kunt integreren in je eigen applicatie. Krijg toegang tot een open-source JavaScript payload decoder die beschikbaar is op GitHub.

Ontgrendel het volledige potentieel van de ioTracker, die beschikbaar is als een veelzijdig sjabloon dat compatibel is met verschillende LoRaWAN-netwerkservers en IoT-toepassingen.

Verken ons toegankelijke platform, waar u gemakkelijk toegang krijgt tot informatie over apparaatlocaties en sensorgegevens.

EENVOUDIG CONFIGUREERBAAR

Vereenvoudig het proces van configuraties op maat maken om te voldoen aan uw unieke bedrijfsvereisten. Onze suite van tools omvat de webapplicatie "Configurator" en een Android app, ontworpen om u te ondersteunen.

Ontgrendel de mogelijkheid om configuratiesjablonen naadloos te maken met behulp van onze "Configurator"-tool en deze eenvoudig via Bluetooth naar de ioTracker te verzenden via de app.

Alle instellingen van de ioTracker kunnen ook worden gewijzigd - over-the-air (OTAA) - via een downlink commando, zodat je je ioTrackers kunt herconfigureren waar ze ook zijn.

De "Configurator" applicatie kan gebruikt worden om onmiddellijk downlinks te genereren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Integreren met de ioTracker

 • Optie 1

  Gebruik de ioTracker applicaties en integreer je eigen software eenvoudig via onze API

 • Optie 2

  Integreer de ioTracker direct in je eigen software (hardware-only)

 • Optie 3

  Gebruik de diensten van één van onze vertrouwde integrators:

  Datacake

  Germany

  Datacake is een modern, gebruiksvriendelijk IoT-platform met flexibele low-code opties. Met Datacake kun je assets in real-time volgen en tijdens noodgevallen waarschuwingen ontvangen via SMS of e-mail. Onze ioTracker 3 is naadloos geïntegreerd met een uitgebreid sjabloon, waardoor een soepele start op alle gangbare LoRaWAN-netwerken mogelijk is. Duik in de mogelijkheden met een gratis proefaccount voor maximaal 5 apparaten. Dit omvat een Managed Helium-versie, zodat u kunt beginnen zonder een LNS of Gateway nodig te hebben.

  Partner worden?

  Wereldwijd

  Word onze partner. Ben je geïnteresseerd in het integreren van de ioTracker in jouw eigen producten of diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vragen?